4 Haziran 2011 Cumartesi

Anlamak ya da anlamamak... İşte bütün mesele bu!

Kadınları elinde tutmanın yolları; 


-Sürekli iltifat et, kendini güzel hissettir. 
  Abicim eğer bir kadını elinde tutmak ya da tavlamak istiyosan ilk önce bunu uygulucaksın. Hayatımda hiç aldığı bir iltifat karşısında kayıtsız kalan bir kadın görmedim, görceğimi de sanmam. Yanı kesın ışe yarıyo bu. Hiç durmadan iltifat edin.
-Kesinlikle başka bir kadını ona övme. 
 Hah işte bu madde çok önemli. Sen bir kadına bir kaını övdüğün anda o kadın için bitmişsindir. Bu övdüğün kişi kankan bile olsa yok bi fayda etmez. ! konulacak bir altın kural.
-Hediye yağmuruna tut. 
 Hediye derken oyuncak ayıyı kastetmiyorum tabiki. Hatta oyuncak ayı alcağın en son hediye olsun. Ne yani bak sana ayı aldım ayı gibi seviyorum seni demek mi yoksa ben ayıyım sana ikizini aldım falan mı demek. Neyse dediğim gibi onun kendini özel hissetmesi için hediye al sürekli. Tabii dozunu da kaçırıp bunaltma. Tam ortasını bul.
-Anlayışlı ol. 
 Bir kadın erkekten, özellikle de sevgilisiyse sonsuz anlayış bekler. Ha ama anlayış derken herşeye tamam sevgilim, evet aşkım, nasıl istersen bebeğim filan da demeyin yani.  Anlayış beklediğimiz konularda anlayışlı olun ama sertliğinizi göstermeniz gereken konularda da pısırık erkekler gibi de davranmayın.
-Kibar ol. 
 Bi kadın için en önemli şeylerden birisi de kibarlıktır. Kibar olun canımızı yiyin yani. Bu da ! koyduğum kurallardan birisidir.

Erkekleri elinde tutmanın yolları; 


-Onunla seviş! 



Açıklama yapamama gerek yok sanıyorum ki. Bu söylediğime uymayan erkekler var fakat genelleme yapıyorum. Aslında kadınları elinde tutmanın yollarına 5 değil 55 tane yazsam yine yetmez. Sabah sabah uyanıp yazınca bu kadar oluyo. Ay boynum tutulmuş ya

2 yorum: